Club-T

Club-T is een bestuurscommissie van COC Zwolle, bedoeld voor transgender personen, zowel transmannen als transvrouwen. In Zwolle is er maandelijks een activiteit.

Club-T is een gemeenschap van mensen die zichzelf ergens onder de transgender-paraplu plaatsen. Denk hierbij aan trans-vrouwen, trans-mannen en non-binaire personen. Hier vallen bijvoorbeeld ook cross-dressers en genderqueers ook onder. Natuurlijk mogen diegenen die zoekende zijn naar hun genderidentiteit gerust aanschuiven. In samenwerking met COC Zwolle maakt deze groep zich sterk voor sociale acceptatie, zichtbaarheid en gelijke behandeling van transgenders in onze samenleving. Samen creëren we een veilige omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Er wordt steun geboden aan diegenen die het nodig hebben en tegelijkertijd zorgen we voor een gezellige sfeer in een omgeving waar iedereen zich op hun gemak kan voelen. Kortom voor iedereen die zich om welke reden dan ook, verbonden voelt met de transgendergemeenschap.

Uiteraard is het ook mogelijk om een naaste mee te nemen naar een van onze bijeenkomsten. Wij kunnen ons voorstellen dat ook zij met vragen zitten of gewoon met jou een gezellige avond wil beleven. Diegenen die dichtbij je staan en vragen hebben, of gewoon eens een gezellige middag bij Club-T willen hebben, zijn van harte welkom!


Dit zijn de data waarop Club-T bij elkaar komt

 
Aanvang 14.00 uur, tot ongeveer 18.00 uurDe middagen vinden plaats in het gebouw van Stichting Focus, Zerboltstraat 63 te Zwolle. 

Tot dan!


Voor vragen of meer informatie kun je mailen naar: clubt@coczwolle.nl
Club-T is een werkgroep van COC-Zwolle