Club-T

Club-T is een bestuurscommissie van COC Zwolle, bedoeld voor transgender personen, zowel transmannen als transvrouwen. In Zwolle is er maandelijks een activiteit.

Club-T is een bestuurscommissie, van COC Zwolle. Een nieuw op te richten werkgroep.Ze is bedoeld voor transgender personen, zowel transmannen als transvrouwen. Maar ook voor crossdressers, genderqueers, en voor diegene die nog zoekende zijn naar hun gender identiteit. Kortom voor iedereen die zich om welke reden dan ook, verbonden voelt met de transgendergemeenschap.

Ook bestaat de mogelijkheid om, als bezoeker, iemand mee te nemen van je vrienden of familie. Wij kunnen ons voorstellen dat ook zij met vragen zitten of gewoon met jou een gezellige avond wil beleven.

In samenwerking met COC Zwolle maakt deze groep zich sterk voor sociale acceptatie, zichtbaarheid en gelijke behandeling van transgenders in onze samenleving.

Maandelijks organiseert Club-T besloten caféavonden in Stadscafé Blij in Zwolle. Deze avonden hebben, naast een ontspannen karakter, ook een informatieve karakter. Het is een veilige omgeving om jezelf te kunnen zijn en anderen te ontmoeten.

Dit zijn de data waarop Club-T bij elkaar komt

 
Aanvang 14.00 uur, tot ongeveer 18.00 uurDe middagen vinden plaats in het gebouw van Stichting Focus, Zerboltstraat 63 te Zwolle.