Bijeenkomst Anders in de kerk

Bij de bijeenkomst Anders in de kerk op 29 oktober is schrijfster Miranda Terpstra - Van de Kerk te gast. We praten met haar over haar boek 'Hartenvrouw'.

Het is inmiddels een inspirerende traditie: ook komend seizoen houden we weer twee ontmoetingsavonden, waarin wij met elkaar van gedachten wisselen over een thema dat te maken heeft met geloof, kerk en homoseksualiteit. De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdagavond 29 oktober om 20.00 uur in het pand van COC Zwolle aan de Kamperstraat 17.

Miranda Terpstra - Van de Kerk is te gast. We praten met haar over ‘Hartenvrouw’. Dit boek is vorige maand uitgekomen en bevat verhalen van 15 vrouwen die op vrouwen vallen. 'Een boek dat met liefde geschreven is om de homoseksuele (gelovige) medemens recht te doen. Wat doet het met iemand als er over je beslist en gesproken wordt, zonder dat je hart wordt beluisterd? Wat doet het in je relatie met God als zijn mensen je ongelijk behandelen? De schrijfster zag de pijn in de ogen. De pijn van afwijzing  en buitensluiten en van God af te raken. Het heeft de auteur als mede-gelovige diep geraakt. Een boek dat vanuit naastenliefde is ontstaan'. 

Wil je mee discussieren of gewoon komen luisteren? Je bent van harte welkom. Je hoeft je niet van tevoren op te geven. Wil je meer weten? Neem dan contact op met medeorganisator Wim Hortensius, predikant in Hattem via w.hortensius@online.nl of 038-4524660.