COC stagiaire wordt mbo-uitblinker

De 23-jarige studente Alexandra Lokate uit Raalte, die op dit moment haar stage vervult bij COC Zwolle, is uitgeroepen tot dé mbo-Uitblinker van het Deltion College. Jij kunt haar steunen om in oktober Ambassadeur Beroepsonderwijs 2013 te worden.

Ruim twintig studenten van het Deltion College zijn door hun leraar aangedragen voor de Uitblinkerverkiezing. Uiteindelijk moest Alexandra binnen Deltion de strijd aangaan met acht andere genomineerde studenten waaronder een verkoopspecialist die ook nog eens dichtbundels schrijft, een interieuradviseuse die gevraagd is om partner te worden bij haar stagebedrijf, een vliegtuigonderhoudsdeskundige en een gamedesigntalent. De jury koos echter unaniem voor Alexandra.

Tijdens haar stage bij COC Zwolle zet Alexandra zich in voor de voorlichtingsgroep en jongerengroep Inside Out. Stagebegeleider Will Stevens zegt daarover: “Alexandra probeert met haar vastberaden inzet niet alleen de groepen te versterken, maar probeert ook in haar collegialiteit ‘vrijwilligerswerk’ naar een iets hoger niveau te tillen. Dit gaat niet altijd zonder slag of stoot, maar Alexandra laat zich niet uit het veld slaan en dat is wat ik zo waardeer aan haar."

Op donderdag 10 oktober gaat Alexandra Lokate het Deltion College vertegenwoordigen bij de landelijke Uitblinkerverkiezing. Dan wordt bepaald wie zich de landelijke Ambassadeur Beroepsonderwijs 2013 mag noemen. Om deze titel strijden de Uitblinkers van bijna 50 mbo-scholen.

Help Alexandra door op haar te stemmen! Dat kan via deze link.