Doe mee aan het COC Songfestival

Wil jij COC Zwolle vertegenwoordigen tijdens het COC Songfestival op 30 november in Maastricht? Geef je dan nu op! Zijn er meerdere vertegenwoordigers in de race, dan komt er eerst een voorronde.

Het Nationaal COC Songfestival is ooit in Maastricht begonnen met een knipoog naar het grote Eurovisie Songfestival. Inmiddels is het uitgegroeid tot een serieuze liedjeswedstrijd waaraan jaarlijks ongeveer 15 homoverenigingen deelnemen. Daarmee is het festijn ook het enige in Nederland waar zoveel ‘roze’ liedjes bij elkaar komen. Op 30 november van dit jaar is het tijd voor de 19e editie.

Jij kunt COC Zwolle vertegenwoordigen. We zoeken een muzikaal talent of groep van maximaal 6 personen. Na de show is het oordeel aan de publieksjury – vertegenwoordigers van de deelnemende verenigingen – en een kritische vakjury om de winnaar te bepalen van het Nationaal COC Songfestival 2013.

Meer info over het COC Songfestival vind je op de website.

Wil je meedoen, maar heb je geen geschikt nummer? De activiteitengroep van COC Zwolle kan bemiddelen tussen schrijvers en zangers. Interesse? Mail naar activiteiten@coczwolle.nl