Theatersport op 15 juni

Op zaterdag 15 juni speelt theatersportvereniging Herberg De Lauwe Lust de laatste webstrijd van het seizoen, ditmaal tegen Piri Piri uit Emmen.

De meeste mensen kennen improvisatietheater van de televisie. Programma's als "In Goed Gezelschap", "de Lama's", "Badgasten" en "De Vloer Op" hebben deze theatervorm veel bekendheid gegeven.

Het komt erop neer dat spelers een voorstelling maken zonder script. Dat betekent dat elke voorstelling uniek, bijzonder en altijd spannend is. Herberg de Lauwe Lust speelt zeker 5 theatersportwedstrijden thuis en zo vaak als het kan uit. Hierbij spelen twee teams met elkaar scenes. De teams krijgen punten via rechters en het publiek. Niet dat deze punten er echt toe doen want het gaat er om dat iedereen een leuke avond heeft. Meer info? www.herbergdelauwelust.nl

Het pand van COC Zwolle is de vaste oefenlocatie van Herberg De Lauwe Lust. Het pand aan de Kamperstraat is op zaterdag 15 juni dus ook de locatie van de wedstrijd.

De zaal gaat open om 20.00 uur, start om 20.30 uur. Kaarten kosten 5 euro en zijn te reserveren via reserveren@herbergdelauwelust.nl