Het is niet wat het lijkt

Als onderdeel van het in oktober gestarte project Vroom en Vrolijk kun je op 9 en 16 februari in Deventer 'Queer de Bijbel lezen'. 

De Protestantse gemeente Deventer, COC Deventer en geloofsgemeenschap het Penninckshuis werken sinds oktober samen in het project Vroom en Vrolijk - Joden, christenen en moslims en seksuele diversiteit. 

Op 9 en 16 februari organiseert dit samenwerkingsverband workshops 'Queer de Bijbel lezen'. In deze workshops onder leiding van predikante Sigrid Coenradie van het Penninckshuis wordt de Bijbel gelezen vanuit het perspectief van seksuele diversiteit. Daarbij worden verrassende inzichten geboden in dominantie en rangorde in bijbelse seksuele verhoudingen. Het is niet altijd wat het lijkt.

Na een inleiding met het bovenstaande thema is er een interactieve sessie. De bijeenkomst is niet alleen interessant als je zelf LHBT bent, maar ook als je heteroseksueel bent.

De workshops zijn op 9 en 16 februari in het Penninckshuis, Brink 89 in Deventer en vinden plaats tussen 20.00 en 21.45 uur. De kosten zijn € 5,- incl. koffie/thee. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Klik voor grotere kaart