Kom zondag demonstreren!

Kom zondag demonstreren op het Museumplein en laat zien dat het begrip 'diversiteit' voor homo's en lesbo's in Rusland een hele andere betekenis heeft.

Aanstaande zondag 25 augustus organiseert COC Nederland samen met Pride United de grote manifestatie 'To Russia With Love' op het Museumplein in Amsterdam. Directe aanleiding voor het evenement is een door de Russische staat georganiseerd concert op hetzelfde plein dezelfde avond. Met dat concert willen de Russen de 'schoonheid en diversiteit' van hun land laten zien.
 
Zoals we in vaak afschuwelijke berichten hebben kunnen zien en lezen staat nou juist die diversiteit gigantisch onder druk sinds Rusland de zogeheten 'anti-gayprogaganda wet' heeft aangenomen. Wij roepen iedereen op om naar ons protest te komen, zodat we met zijn allen een oorverdovend statement kunnen maken: Liefde is geen propaganda!

Het evenement begint om 18:00 uur en duurt tot 20:00 uur. Aansluitend zullen wij op respectvolle wijze het openbaar toegankelijke 'Constellation of Russia' bijwonen, dat om 20.00 uur begint. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om het concert te verstoren.

Al meer dan 6.000 mensen hebben zich aangemeld voor het protest. Wij hopen dat jij er ook aanwezig bent, samen met al je vrienden.

Als je actief bent op Facebook, kun je ons heel eenvoudig helpen om het protest nóg groter te maken:

Aanmelden is uiteraard niet verplicht, het belangrijkste is dat je er bent. En neem gerust een mooie grote regenboogvlag mee. We vertrekken met de trein van 16.15 uur vanuit Zwolle. Ga met ons mee!

Afbeelding niet gevonden.