Los Amantes Pasajeros

Nu in Filmtheater Fraterhuis en op donderdag 13 juni tijdens de GayNight bij Pathé De Kroon: Los Amantes Pasajeros, de nieuwste film van Pedro Almodóvar.

De reizigers van vlucht 2549 van luchtvaartmaatschappij Peninsula zijn op weg richting Mexico Stad. Wanneer het vliegtuig dreigt neer te storten, zijn alle passagiers op zichzelf aangewezen. Het vliegtuig moet rondjes maken boven Spanje totdat er een landingsbaan vrijkomt. De crew besluit om de passagiers in de economyclass te verdoven. De reizigers in de businessclass, onder wie een malafide zakenman, een machtige escortkoningin en een maagdelijke helderziende, worden vermaakt met een mix van drank, drugs en dans. Omdat iedereen denkt dat de dood aanstaande is, delen de passagiers elkaars geheimen en proberen ze er op een bijzondere manier het beste van te maken.

Los Amantes Pasajeros is een uitzinnige, gestileerde komedie waarmee Pedro Almodóvar ('Hable Con Ella') teruggrijpt op zijn vroege werk en het huidige Spanje fileert. Met Cecilia Roth, Antonio Banderas en natuurlijk met Penélope Cruz.

Tot woensdag 5 juni diverse voorstellingen in Filmtheater Fraterhuis en op op donderdag 13 juni tijdens de GayNight bij Pathé De Kroon.