Roze maaltijden Lelystad

Woonzorgcentrum De Uiterton en Bureau Gelijke Behandeling Flevoland starten op 26 september met maandelijkse Roze maaltijden, bedoeld voor homoseksuelen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgenders in Lelystad. Of je oud of jong bent is niet van belang, iedereen is welkom.

Met de Roze maaltijden ontstaat een nieuwe mogelijkheid voor LHBT-ers elkaar in Lelystad te ontmoeten. De Roze maaltijdavonden zullen bij voldoende belangstelling elke laatste vrijdagavond van de maand in De Uiterton aan Marktstraat 1 worden gehouden. Zet behalve 26 september, dus ook 31 oktober en 28 november alvast in je agenda. De avonden zijn een initiatief in het kader van Lelystad: Koplopergemeente Homo- en Lesbisch Emancipatiebeleid.

De maaltijd wordt geserveerd in buffetvorm en je moet je vooraf opgeven. Dat kan voor de editie van 26 september tot maandag 22 september, via de receptie van de Uiterton, tel. 0320-229222. De kosten bedragen €8,00. Drankjes zijn voor eigen rekening. Je mag een introducé meenemen die niet tot de doelgroep behoort. De inloop is vanaf 17.30 uur, het buffet van 18.00 tot 21.00 uur.