Une Nouvelle Amie nu in Filmtheater Fraterhuis

Nu in Filmtheater Fraterhuis: Une Nouvelle Amie, een emotionele tragikomedie rond een jonge vrouw die in een crisis belandt, maar deze op een bijzondere manier weet te overwinnen.

Claire (Anaïs Demoustier) raakt in een depressie wanneer haar beste vriendin Laura op jonge leeftijd komt te overlijden. Aan de hand van een prachtige flashback doet de film het verhaal van Laura en Claire uit de doeken. Je ziet de twee meisjes opgroeien, gelukkig worden en Laura uiteindelijk aftakelen, waarbij ze haar man David (Romain Duris), dochter Lucie en Claire achterlaat. Claire vindt haar levenslust echter terug wanneer ze een verrassend geheim ontdekt over David.

François Ozon ('Huit Femmes') maakte een intiem verhaal over verlies, verlangen, liefde en vriendschap. De ronduit heerlijke vertolkingen van Duris en Demoustier zorgen voor de finishing touch in deze verfilming van een verhaal uit de verhalenbundel 'The New Girlfriend and Other Stories' van Ruth Rendell.

Je kunt de film in Filmtheater Fraterhuis bekijken van 20 tot en met 31 december. Ga naar de website om direct te reserveren.