Verkoopdag op 28 november

Op 28 november verkopen we alle bruikbare spullen uit ons pand aan de Kamperstraat in Zwolle. Mis het niet.

Binnenkort staat Kamperstraat 17 te koop. Nu al is er veel werk verzet om het gebouw toonbaar te maken voor fotografie en bezoek van aspirant kopers. En straks een pand leeg opleveren betekent: serieus opruimen, houden wat je nodig hebt en wegdoen wat overbodig is in de toekomst.

Om bruikbare spullen om te zetten in geld waarvan we toekomstige activiteiten kunnen bekostigen, organiseert COC Zwolle een verkoopdag op zaterdag 28 november. Noem het een boeldag, noem het een rommelmarkt, maar echte rommel is er niet bij want die rolt in etappes naar de ROVA. 

Het signalement van de VERKOOPDAG COC Zwolle:

WAT: Gezellige verkoopdag op de begane grond: indoor markt met alles wat los zit en vast zat in het pand en straks geen functie meer heeft voor de vereniging.

TE KOOP: Heb je even? Komt-ie: Gereedschappen. Kantoormeubelen. Stoelen en krukken. Tafeltjes. Tafels. Keukenapparatuur.

Garderobeartikelen. Losse kantoorartikelen. Balken en planken. Lampen. Divers klein bouw- en verbouwmateriaal. Gereedschappen. Kerstspullen. Theater- en feestmateriaal. En meer. Veel meer.

WANNEER: zaterdag 28 november
HOE LAAT: van 9.00 tot 15.00
GEZELLIGHEID:  koffie, thee en lekkers in het café

Mis het niet!

Vragen? website@coczwolle.nl