Lidmaatschap

Lid worden van COC Zwolle? Een goed idee! Je steunt dan de doelstellingen en de activiteiten van de regionale vereniging voor integratie van homoseksualiteit. 

Het lidmaatschap kost € 45 per jaar (vanaf 1 januari 2017). Lid worden kan eenvoudig via deze website. Klik aan de linkerzijde op lid worden.

Wil je een adreswijziging doorgeven? Klik aan de linkerzijde op geef adreswijziging door. De ledenadministratie van alle COC-verenigingen in Nederland wordt verzorgd door COC Nederland. Verhuis je naar een plaats buiten het werkgebied van COC Zwolle, dan word je automatisch overgeschreven naar de COC-vereniging die actief is in je nieuwe woonplaats.

Het lidmaatschap loopt gelijk aan het kalenderjaar en wordt automatisch verlengd tenzij deze uiterlijk één maand voor het einde van het kalenderjaar schriftelijk wordt opgezegd. Het contributietarief wordt jaarlijks vastgesteld door de Algemene Vergadering van COC Nederland. Leden met een laag inkomen komen in aanmerking voor een gereduceerd tarief van 25 euro. Kies dan bij je aanmelding niet voor automatische afschrijving, maar voor een factuur en volg de aanwijzingen op de toegezonden acceptgiro.

Wil je je lidmaatschap opzeggen, stuur dan een e-mail naar ledenadministratie@coc.nl. Vermeld je naam, adres en lidmaatschapsnummer. En uiteraard zijn we altijd geïnteresseerd in de reden van je opzegging.