Blije Borrel

zaterdag 12/10/2019

Op zaterdag 12 oktober vieren we dat de Blije Borrel twee jaar bestaat!

Ditmaal is de Blije Borrel in de Blije Bovenzaal, de tijden zijn ongewijzigd, van 22.00 tot 04.00 uur. Gastdames zijn Noa Valentina en Diva Shania, DJ’s: ‘Het Recreatieteam’.

Vanaf de 12de oktober krijg je als je lid bent van COC Zwolle en je COC lidmaatschapskaart meeneemt, bij tegoed storten op de Blijpas 10% extra van Blij. Blijpas is gratis verkrijgbaar, bij Stadscafé Blij.

De Blije Borrel is een maandelijkse café-avond waar je kan zijn wie je bent en iedereen zich welkom voelt, LHBTI of nie. Elke vierde zaterdag van de maand is er een Blije Borrel, een gezellige café-avond waarop iedereen welkom is. Ontmoeten, bijkletsen, borrelen en dansen... Vanaf 22:00 uur zijn de deuren geopend tot 04:00 uur. Locatie is De Danskamer.

De Blije Borrel is een initiatief van COC Zwolle in samenwerking met Stadscafé Blij. Op al onze activiteiten is onze code goed gedrag van toepassing. 

Op de zaterdagen dat er geen Blije Borrel is, kun je tussen 23:00 en 04:00 uur in De Danskamer terecht voor Be You, de inclusieve dansavond gericht op lhbti+ publiek.

De Blije Borrel is voor iedereen, LHBTI of nie!