Elke zaterdag: Be You in De Danskamer in Zwolle

Zwolle krijgt weer eigen uitgaansgelegenheid voor lhbti+

Vanaf 5 januari 2019 elke zaterdag: Be You in De Danskamer (voorheen ClubZo) van Stadscafé Blij van: 22.00 - 3.00 uur. Be You richt zich op het lhbti+ publiek en heeft uiteraard een inclusief karakter. Iedereen die vindt dat je jezelf moet kunnen zijn, 'lhbti of nie', is van harte welkom!

Het initiatief komt van Marc Corporaal, horecaondernemer Stadscafé Blij: 'De maandelijkse Blije Borrel van COC Zwolle laat zien dat de behoefte er is om een eigen uitgaansgelegenheid te hebben. Wij willen daar graag in voorzien.'

Be You is met COC Zwolle afgestemd. Harry Siebring-Quist, voorzitter van de regionale belangenvereniging voor lhbti's, is blij met deze next step. "De Blije Borrel in samenwerking met Stadscafé Blij is een succes, het is een geweldig gezellig feest van ontmoeting en dansen. Het wordt telkens drukker en bezoekers komen vanuit de wijde regio."

Stadscafé Blij en COC Zwolle blijven hierin samenwerken. Naast de reguliere zaterdagavonden, blijft de Blije Borrel bestaan, elke vierde zaterdag van de maand in de Danskamer: van 20.00 - 22.00 uur talktime en van 22.00 - 3.00 uur dancetime.

De Danskamer is onderdeel van www.DansenbijBlij.nl