Het verhaal achter de tattoo: Tisha

Als oudste kleinkind had Tisha een bijzondere band met haar oma. Ze zei wel eens gekscherend dat ze meer van oma hield dan van haar ouders. Toen ze op haar 16e de eerste tattoo liet zetten werd dat een vogel, voor haar oma. 

Haar ouders hebben allebei tatoeages. Tisha is ermee opgegroeid en wilde ze later zelf ook. Ze vindt tattoos mooi en heeft er zelf inmiddels drie. Dat de eerste een vogel moest worden, wist ze al een poos. De vogel staat voor de bijzondere band die zij en haar oma hebben. Samen maakten ze vroeger altijd voerballetjes voor de vogels. Tegenwoordig praten ze vooral. In de vensterbank bij oma staat een beeldje van een vogel. Die is voor Tisha, wanneer oma er niet meer is. Dat hebben ze afgesproken. 

Tisha koos voor een tattoo die niet opvalt door kleur of direct herkenbaar is als vogel. Een wat abstracte vorm, tijdloos en strak, paste bij het beeld wat zij had van hoe de tattoo moest worden. Ze is er blij mee. Vooral door de betekenis die de tatoeage voor haar heeft. 

Toen Tisha de tatoeage aan haar oma liet zien, werden ze beiden emotioneel. Het was een bijzonder moment en bevestigde hun speciale band. En hoe mooi oma de tattoo ook vindt, ze zei nog wel:“Als je er maar niet helemaal onder komt te zitten!”