Wandel mee voor het KWF

30/03/2018

Op 26 en 27 mei organiseert het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF) de Samenloop voor Hoop in park De Weezenlanden in Zwolle. Een aantal vrijwilligers van COC Zwolle doet mee.

Op 26 en 27 mei is de tweejaarlijkse wandelestafette in park de Weezenlanden in Zwolle. Onder de naam Samenloop voor Hoop wandelen honderden mensen mee in teams die uit ongeveer 15 personen per team bestaan.

Een aantal vrijwilligers van COC Zwolle doet mee en je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij hun team.

Zoals gebruikelijk bij een estafette, lossen de teamleden elkaar af. Je bepaalt zelf hoe lang je loopt. Het gaat niet om snelheid of de gelopen afstand.

Elkaar ontmoeten tijdens het wandelen, (ex) kankerpatiënten in het zonnetje zetten en overledenen herdenken zijn belangrijke elementen bij de Samenloop. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Op het festivalterrein zijn er voor jong en oud allerlei activiteiten te beleven.

Als je niet wilt wandelen, kun je je ook aanmelden als vrijwilliger voor allerlei klussen die voor, tijdens en na de estafette moeten gebeuren. Meer informatie vind je op www.samenloopvoorhoop.nl/zwolle

Wil je meewandelen, meer weten of vrijwillig wat klusjes doen, neem dan contact op met Carlo Duinkerken: carlo.duinkerken@gmail.com