Borrels en feesten

COC Zwolle organiseert geregeld gezellige borrels en feesten.

De kerstbingo, danceparty’s en lokale borrels van COC Zwolle zijn legendarisch gezellig en altijd druk bezocht. Voor iedereen die zin heeft in een feestje. Lesbo, homo, bi, transgender, hetero of anders? Je bent van harte welkom! 

Blije Borrel

Veel mensen in Zwolle missen een ontmoetingspek voor LHBTI. COC Zwolle en Stadscafé BLIJ organiseren daarom samen iedere 4e zaterdag van de maand een Blije Borrel. Iedereen, 'LHBTI of nie’ is van harte welkom om hier elkaar te ontmoeten, bij te kletsen, te borrelen en dansen. En kom je voor het eerst - schroom dan niet om onze gastvrouw aan te spreken voor een introductie.

De Blije Borrels zijn altijd op zaterdagavond, de deuren zijn vanaf 20.00 uur open en het feestje duurt tot ongeveer 03.00 uur. In de agenda zie je wanneer de volgende Blije Borrel is. Kom je ook?

BFF Party

Een aantal keer per jaar organiseert COC Zwolle een swingende BFF Party in HedonJong en oud gaan hier los op bekende danshits van toen en nu. Van Abba tot Guetta, van Motown tot House, van disco tot dance, alles kan en mag op de BFF Party. Neem dus je buren, huisgenoten, collega’s en beste vrienden mee voor een ouderwets heerlijke avond met vooral veel dansplezier. Kijk in de agenda wanneer de volgende BFF Party gepland is.

Kerstbingo

Al jaren een traditie: de kerstbingo van COC Zwolle! We krijgen er geen genoeg van, er is echt geen leukere manier om de kerstvakantie in te luiden. Met hulp van vele winkeliers en vrijwilligers zijn er ieder jaar prachtig mooie prijzen te winnen. Kerstman Henk en Bingokoninginnen Rita en de lieftallige Shania kijken uit naar je komst!